Årets sista julmarknader

 

Nu är det jul igen!

Ekhammar, julgransförsäljning, julgodisÅrets underbara tid, julen, finns det delande meningar om. Jag tycker den är helt underbar, medan andra tycker att den är stressig då man hinner med att köpa alla klappar, laga all mat och så vidare. Har du en liten stund över så besök en julmarknad istället för att ställ dig i köket själv.

Kajsas bakverk kommer stå på flera julmarknader trots att julen är nära. Företaget kommer erbjuda allt från julgodis till fröknäcke och saffransbiscotti. Besök mig och köp den perfekta julklappen eller varför inte köpa ett presentkort så de själva kan välja vad de vill handla vid ett senare tillfälle.

Något som också är bra att veta är att du kan förbeställa om du vill köpa en större mängd av något som du vill hämta på en marknad, tex, saffransbullar, julgodis eller något annat. För att göra detta skickar du ett mail till kajsa@kajsasbakverk.se eller ringer till mig på 0768 58 11 02. De marknader jag kommer att vara med på nu innan jul står här nedan, så planera in ditt besök!

 

Ekhammars julgransförsäljning 15:e och 16:e december!

kajsas juletider skövde

Nu är den mindre än en vecka kvar till Ekhammars julgransförsäljning. Gården ligger en mil norr om Hjo och har varje år försäljning av julgranar där du väljer din egen gram och får sen sedan nätad.

Förutom julgranar säljs även julskinka, svagdricka, fårskinn och jag är självklart där med julgodis, lussebullar, fröknäcke och mycket mer! Försäljningen har öppet fre den 15/12 kl. 15-18, lör 16/12 kl, 09-12. Kajsas Bakverk kommer att finnas här med, med färska bullar, fikabröd och mycket mer som du kan behöver till julen, eller på själva dagen!

Forsvik den 16:e december

På morgonen finns det en julmarknad i Undenäs, men efteråt flyttar alla till Forsvik för en ännu större julmarknad där Kajsas bakverk kommer finnas på plats! Marknaden är mellan 15-21 och håller till i många byggnader, jag kommer stå i varvet där det också kommer säljas bland annat stickat, keramik och ljuslyktor. Kom i tid, för det brukar vara svårt att parkera bilen, stanna även sista timmen då det kommer finnas extraerbjunanden hos mig men även hos alla andra utställare!

Skövde den 17:e december

För långt att åka? Eller ingen lust i krångel med parkeringen? Då är det bra att veta att Kajsas Bakverk även kommer att finnas på en julmarknad i Skövde den 17de december. På söndag den 17/12 kl.12-17 kommer Kajsas bakverk stå på julmarknad här i SkövdeJohan Hertigs Torg.

För alla som inte kan komma, finns det möjlighet att beställa via mejlen. Du hittar prislistan på webben och självklart tar jag emot beställningar på mer än det som finns på prislistan! Beställ i god tid om du behöver något innan jul, så att jag hinner göra klart. Du kan välja hemkörning, eller be någon att hämta beställningen på en av de julmarknader jag kommer att finnas på.