God jul

hitta julklapp till anställda

 

Favorithögtiden närmar sig med stormsteg!

Högtiden som alla tänker på är givetvis julen! En högtid som handlar om familj, släkt och nära vänner, för att inte glömma kollegor och anställda! Dessutom är julen en högtid som vanligtvis innebär mycket godsaker, presenter och middagsbjudningar där gott sällskap samlas.

På julen finns många traditioner, olika i varje hem och på varje arbetsplats. En bland de vanligaste lekarna är nog julklappsleken som leks i de flesta hem och även på många arbetsplatser. Kommer du inte på vad du ska köpa till leken? Kanske är du trött på julgodis? Köp då ett presentkort eller något annat hos Kajsas Bakverk!

På julen är det också vanligt att ha något gott i fikarummet eller att ge sina anställda en liten julgåva. För båda dessa ändamål är det perfekt att handla från Kajsas Bakverk. Här kan du kombinera precis efter dina önskemål, både sådant som tillhör julen men även andra bakverk.

 

Julgodis att välja mellan:

Mozartkulor

Traditionell julkola

Pepparkakskola

After-eight tryffel

Vit chokladtryffel med lime & kokos

Chokladbräck

 

Priser:

Godismix, 10 bitar: 60 kr   Köp 10 påsar & få en på köpet!  

Saffransbullar:10 kr/st          

Saffransbiscotti: 12 kr/st

 

beställ dina julklapp hos kajsas bakverk

 

För att återgå till samtalsämnet godsaker, visst har vi alla någon favorit inom just detta område? Det kan vara bullar, det kan vara någon form av tårta, men givetvis även någon klassisk bakelse. Något jag dock tror att vi alla faktiskt kan enas om, är att just godsaker i form av bakelser, tårtor osv, verkligen hör till högtiden jul!

För att få just dig att längta ännu mer till denna högtid, så kan vi starkt rekommendera att kontakta mig på Kajsas bakverk redan idag.
Vem vet, du kanske har något att fira redan innan jul och då har en ursäkt att smygstarta med alla fantastiska bakverk som erbjuds.
Oavsett om du är privatperson eller företag, så erbjuder jag på Kajsas Bakverk samma delikatesser, trevliga bemötande och leveranstid!

Helt enkelt, service för just dig, oavsett situation, önskemål och högtidsfirande!

Beställ redan idag!      Mail: kajsa@kajsasbakverk.se   Tel: 0768-58 11 02